header silder
header silder

SCNET CASHBACK КАРТИЧКАТА ИЗДАДЕНА ОД ЕУРОСТАНДАРД БАНКА Е ЕДИНСТВЕНА ДЕБИТНА КАРТИЧКА СО КОЈА ЗАРАБОТУВАТЕ ПОВРАТ НА ПАРИ КУПУВАЈЌИ ГО СЕТО ОНА ШТО СЕКОЈДНЕВНО ГО КУПУВАТЕ. дознај повеќе >>

header silder
header silder
header silder

Екслузивна можност за сопствениците на #SCNetCashBackCard да заштедат 15% на сметките за мобилна телефонија. дознај повеќе >>

header silder

Со секое пазарување во маркетите на Тинекс како и Космо дрогериите заработете 2% директен CashBack користејќи ја Вашата #SCNetCashBack картичка. дознај повеќе >>

  • Регистрација
  • Eurolink

Добредојдовте на официјалната страница на SCnet® Македонија!

СЦНет Македонија е најголемата и најмоќната потрошувачка организација во Република Македонија. Заработете од се она што секако го купувате секојдневно! Посветете го потребното време за проучување на овој сајт, а потоа, донесете квалитетна одлука и проценка!

SCnet Cash Back картичката издадена од Еуростандард Банка АД е единствена дебитна картичка со која заработувате поврат на пари купувајќи го сето она што секако секојдневно го купувате. 
Доколку плаќате во Фирми Партнери на СЦнет Македонија доо добивате дополнителен поврат на пари на Вашата сметка. 
Станете бесплатен член на најголемата потрошувачка организација во Македонија и заработувајте од се она што секако секојдневно го купувате.
Пополнете ја апликацијата во било која експозитура на Еуростандард Банка АД и станете дел од најголемото потрошувачко семејство.

Контактирајте не на office@scnetmakedonija.com

Многу успех ви посакува тимот на SCnet® Македонија

За нас © Принципи на работа © Политика на приватност © Контакт


Новости

SCnet Cash Back картичката издадена од Еуростандард Банка АД е единствена дебитна картичка со која заработувате поврат на пари купувајќи го сето она што секако секојдневно го купувате.

Доколку плаќате во Фирми Партнери на СЦнет Македонија доо добивате дополнителен поврат на пари на Вашата сметка.

Станете бесплатен член на најголемата потрошувачка организација во Македонија и заработувајте од се она што секако секојдневно го купувате.

Пополнете ја апликацијата во било која експозитура на Еуростандард Банка АД и станете дел од најголемото потрошувачко семејство.

working Вчитување, Ве молиме почекајте