header silder

Презентации и семинари

2019 Март 21

Ве покануваме да ни се придружите на јавните презентации и семинари кои ги организираме за да ја презентираме оваа огромна деловна можност и за да што подобро ги обучиме оние кои сакаат максимално да ја искористат. На оваа страница можете да пронајдете информации за сите јавни презентации и семинари кои нашата компанија ги организира. Посетувајте ја оваа страница што почесто и дојдете да се видиме!

Соработниците кои стекнале право да посетуваат семинар за договарачи мозат да се пријават на office@scnetmakedonija.com точните место и датум ќе бидат објавени врз основа на бројот на пријавени.

  • МДК Web Тренинг

    Понеделник 25.03.2019. 20.00
    Web Conference room
    Секој понеделник, МДК Web Trening, линк за влез http://www.hotconference.com/conference,59156593
working Вчитување, Ве молиме почекајте