header silder

Документиdownload.jpg Прашалник за потенцијални фирми партнери

Овој прашалник може да го пополни секој член на мрежата кој го познава сопственикот или директорот на потенцијалната фирма партнер и да го испрати во нашата централа. Тогаш директорот одредува кој овластен преговарач може на стручен начин да ги презентира условите за здружување на фирмата партнер со нашата организација.

 

download.jpg План за надомест-Маркетинг план

План за надомест-Маркетинг план


download.jpg Принципи на работа

Принципи на работа на компанијата СЦНет Македонија доо

working Вчитување, Ве молиме почекајте