header silder
header silder
header silder
header silder

Детално објаснување на SCNet планот на заработка - I дел

   Начин на заработка број 1: Лојален потрошувач

За да станете Лојален СЦНет потрошувач најпрво треба да се регистрирате на нашата web страница. Линк за Регистрација

Со регистрирањето добивате сопствен ИД број како и Ваша web канцеларија во рамки на СЦНет системот.

За да заработувате од попустите кај нашите Фирми Партнери преку нашата SCNet Cash Back картичка издадена од Еуростандард Банка АД потребно е да отворите трансакциска сметка во Еуростандард Банка АД и да аплицирате за нашата кобрендинг картичка.    (Апликација за отворање на трансакциска сметка)     (Апликација за SCNet Cash Back картичка)

Со секоја направена трансакција со SCNet Cash Back картичката над 1.000 денари добивате 0,5% поврат на пари (Cash Back). Со секое купување кај Фирмите Партнери добивате дополнителен поврат на пари (Cash Back) во зависност од висината на попустот одобрен од страна на Фирмата Партнер. Комплетното движење на Вашата сметка и повратот на пари го следите во Вашата web канцеларија. На секои 300 денари достигнат износ на Cash Back добивате SMS порака со точната состојба. Кога износот ќе достигне 1.000 денари исто така добивате SMS порака како и автоматска исплата на Вашата сметка во Еуростандард Банка АД.

   Начин на заработка број 2: Активен Соработник

  Да кажеме дека Вие сте препорачале во нашата мрежа десет Ваши лични познаници, ним им се допаднало и тие го направиле истото. Да предпоставиме дека Вашите пријатели се задоволни од попустите па и тие донеле по десет свои пријатели. Секој од Вашата трета длабочина регистрирал по двајца потрошувачи. Во Вашата мрежа на потрошувачи имате 3110 членови! Вие и Вашите познаници овој месец сте потрошиле по 6000 денари во Фирмите Партнери.

  Вие на основ на првиот вид на заработка добивате 1% од својата лична потрошувачка како и 0,5% од потрошувачката на сите 3110 потрошувачи во Фирмите Партнери. Вкупно сте добиле 93.300 денари поврат на пари, а овој месец сте потрошиле 100 евра. Со колкав попуст сте купувале? А колкав би бил попустот доколку Вие би донеле директно 50 Ваши познаници, а секој од нив да речеме по 20? Дали е тоа невозможно? Зошто би било, кога вклучувањето во нашата мрежа на потрошувачи е бесплатно! Сето тоа се случува до 4-та длабочина!!!

КАКО ДА ЗАРАБОТАМ РЕДОВНА 'ПЛАТА' ПРЕКУ SCNET?               

1. Регистрирам 10 директни соработници

2. Ги учам да го направат истото, па и тие регистрираат по 10 свои пријатели/роднини/познаници

3. Им кажувам да истото тоа ги научат своите соработници ако сакаат да заработат плата/пензија за себе.

4. Нека тие од третата наша длабочина се мрзливи, па нека регистрираат и научат само по 2 свои пријатели/роднини.


ВКУПНО ИМАМ 3.110 СОРАБОТНИЦИ/КУПУВАЧИ! 


Сите овие 3.110 луѓе мора да трошат на храна и на бензин, нели?

Има ли логика секој од моите членови месечно да троши по 700 денари на бензин и по 6.000 денари месечно на полнење на фрижидерот?

Има? Ок, Одиме понатаму ... значи ...

  1. За бензин:  3110 х 700 = 2.177.000 ден/месечно
  2. За храна:    3110 х 6000 = 18.660.000 ден/месечно

 

АКО ЈАС ОВА ГО НАПРАВАМ,ЌЕ ИМАМ РЕДОВНА МЕСЕЧНА  'ПЛАТА' ОД ТОЧНО 104.185 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО

 

Среќно!


Ваш SCNet® Македонија тим

working Вчитување, Ве молиме почекајте